Ring: 70 12 03 00 - eller fyll ut skjema for Reservvasjon:Reserver Bord

  Tajmahal Meny

Lam


20. Lam Rognjosh

Ytrefilet av lam tilberedt i løk, hvitløk, tomater, safran , koriander, ingefær
og spesialkrydder.

Lamb filet prepared with onion, garlic, tomato, safran, coriander, ginger and
special spices
275,-

21. Lam Karahi

Ytrefilet av lam tilberedt med løk, i tomatsaus, ingefær og koriander.

Lamb filet cooked in onion and garlic, prepared with tomato sauce, ginger and coriander.
265,-

22. Mutton Ginger

Lamfilet med ingefær, hvitløk, tomater og koriander.

Lamb filet with ginger, garlic, tomatoes and coriander.
280,-

23. Lam Tikka Masala

Grillet lam tilberedt med mild saus, mandler og cashewnøtter. (NØ, LA)

Grilled lamb prepared with light sauce almonds and cashew nuts.
275,-

24. Saag Gosht

Ytrefilet av lam med spinat, spesialkrydder.

Boneless lamb prepared with spinach, special spices.
275,-

25. Lam Chili

Grillet lam med løk, paprika og chili saus, servert med koriander og ingefær.

Grilled lamb with onion, paprika and chili sauce, served with coriander and ginger.
280,-

26. Lam Mango Curry

Ytrefilet av lam tilberedt i løk, hvitløk, mango chutney, tomater, safran, koriander, ingefær og spesialkrydder.

Lamb filet prepared with onion, garlic, mango chutney, tomato, safran, coriander, ginger and special spices.
280,-