Ring: 70 12 03 00 - eller fyll ut skjema for Reservvasjon:Reserver Bord

  Tajmahal Meny

Vegetar


50. Noratan

Sesong grønnsaker tilberedt i karrisaus og krydder. Spør servitøren.

Seasonable vegetables, prepared in curry sause and spices
185,-

51. Paneer Karahi

Hjemmelaget ost tilberedt med løk, paprika, krydder og karrisaus. (LA)

Home made cheese prepared with onion paprika spices and curry sauce.
195,-

52. Palak Paneer

Hjemmelaget ost med spinat, spesialkrydder, ingefær, fløte og koriander. (LA)

Home made cheese with spinach ginger cream and coriander.
190,-

53. Dal Makni

Kidneybønner og linser tilberedt med ingefær, hvitløk, krydder og smør. (LA)

Lentils prepared with ginger, garlic, special spices and butter.
185,-

54. Chana Masala

Kikerter tilberedt i karrisaus og spesial krydder.

Chick peas prepared in curry sauce and special spices.
185,-

55. Butter Vegetar

Sesongens grønnsaker tilberedt i fløtsaus og ketchup. (LA)

Seasonable vegetables, cooked in cream sauce and ketchup.
195,-

60. Biryani

-velg mellom kylling, lam eller kongereker.
Basmatiris kokt sammen med kylling, lammekjøtt eller kongereker, tilberedt med nøtter og spesialkrydder. (NØ)

Basmati rice with chicken, lamb or king prawns, made with nuts and special spices.
285,-

61.  Biryani Vegetar

Basmatiris med ferske grønnsaker, krydder og nøtter.()

Basmati rice With fresh vegetable spices and nuts.
255,-